Közlemény az MFB Vállalkozásfinanszírozási Program 2020 új hitelcéllal (7.17), az MFB Kisfaludy Turizmus-fejlesztési Hitelprogrammal történő kibővítéséről

 Közlemény  

 az MFB Vállalkozásfinanszírozási Program 2020 új hitelcéllal (7.17), az MFB Kisfaludy Turizmus-fejlesztési Hitelprogrammal történő kibővítéséről

 

Az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság felhívja a Partner Pénzügyi intézményei és az Ügyfelek figyelmét arra, hogy az MFB Vállalkozásfinanszírozási Program 2020 új, 7.17 hitelcélja, az MFB Kisfaludy Turizmus-fejlesztési Hitelprogram igénybevételi lehetősége a mai nappal megnyílik.

Az új hitelcél bevezetésével az MFB Zrt. a kormányzati turizmusfejlesztési stratégiához kapcsolódva kíván hozzájárulni a magyar turizmus minőségi fejlesztéséhez, versenyképességének fokozásához, ezáltal Magyarország turisztikai vonzerejének növeléséhez.

Az MFB Vállalkozásfinanszírozási Program 2020 kibővített termékdokumentációi és az MFB Kisfaludy Turizmus-fejlesztési Hitelprogram részletes tájékoztatója elérhető az MFB Zrt. honlapján.

Budapest, 2017. október 09.

MFB Magyar Fejlesztési Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság