Agrárvállalkozások

MFB Élelmiszeripari Bankgarancia Program

A program célja, hogy az MFB Zrt. bankgarancia vállalással elősegítse az alapvető élelmiszer-feldolgozó ágazatokban – húsfeldolgozás, baromfi feldolgozás, malomipari termékfeldolgozás, cukoripar, bor, burgonya feldolgozás és tartósítás, hűtő- és konzervipar – termelő tevékenységet folytató vállalkozások forráshoz jutását.

Új Magyarország Agrárfejlesztési Hitelprogram

Az Agrárfejlesztési Hitelprogram célja a mezőgazdaság versenyképességét, a piacok megőrzését, az innovációt, a jó minőségű termékek előállítását, az energia és költségtakarékos módszerek alkalmazását, a környezetvédelmet elősegítő beruházásokhoz kedvezményes források biztosítása.

MFB Agrár Forgóeszköz Hitelprogram

Az MFB Agrár Forgóeszköz Hitelprogram célja forrás biztosítása a mezőgazdasági termeléshez, elsősorban az állattenyésztés versenyképességének javításához, jó minőségű termékek előállításához. A hitelt mezőgazdasági termékek elsődleges előállításával, halgazdálkodással, illetve baromfi, nyúl-, szarvasmarha- (utóbbiba beleértve a tej- és húshasznosítást) és sertéstenyésztéssel foglalkozó vállalatok vehetik igénybe. 

MFB Fagykár 2011. Forgóeszköz Hitelprogram

Az MFB Fagykár 2011. Forgóeszköz Hitelprogram célja, hogy a 2011. évben fagykárt szenvedett, mezőgazdasági termékek elsődleges előállításával foglalkozó vállalkozások részére kárenyhítés céljából a mezőgazdasági termeléshez és folyó működéshez szükséges forgóeszköz hitelt biztosítson, államilag támogatott, kedvezményes kondíciókkal.

MFB Élelmiszeripari Forgóeszköz Hitelprogram

Az MFB Élelmiszeripari Forgóeszköz Hitelprogram célja az élelmiszeripari ágazat versenyképességének javítása érdekében forrás biztosítása az élelmiszeripari vállalkozások forgóeszköz finanszírozásának elősegítése érdekében.

Új Magyarország Agrár Forgóeszköz Hitelprogram

Az Új Magyarország Agrár Forgóeszköz Hitelprogram célja, hogy kedvezményes kamatozású forgóeszközhitelt biztosítson a mezőgazdasági tevékenységet folytató vállalkozások számára a mezőgazdasági termelés, elsősorban az állattenyésztés versenyképességének javításához, a jó minőségű termékek előállításához.

Új Magyarország TÉSZ Forgóeszköz Hitelprogram

Az Új Magyarország TÉSZ Forgóeszköz Hitelprogram célja, hogy kedvezményes kamatozású forgóeszközhitelt biztosítson a zöldség-gyümölcs termelői szervezeteknek.

Agrár Forgóeszköz Vis Maior Hitelprogram

Az Agrár Forgóeszköz Vis Maior Hitelprogram célja, hogy kedvezményes kamatozású forgóeszköz hitelt biztosítson az elemi és katasztrófa kárt szenvedett, mezőgazdasági termékek elsődleges előállításával foglalkozó vállalkozások folyamatos termelésének biztosításához, versenyképességük fenntartásához, minőségi termékek előállításához.

Tartalom átvétel