Önkormányzatok

„Sikeres Magyarországért” Panel Plusz Hitelprogram

A "Sikeres Magyarországért" Önkormányzati Infrastruktúrafejlesztési Hitelprogram részeként meghirdetett Panel Plusz Hitelprogram a lakóközösségek és a helyi önkormányzatok részére a panellakások energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának hitelből történő finanszírozásához biztosít kedvezményes hitellehetőséget.

,,Sikeres Magyarországért'' Bérlakás Hitelprogram

Ha önkormányzata bérlakások, nyugdíjasházak, idősek otthona építését, felújítását tervezi, a Bérlakás Hitelprogram kedvezményes kamatozású finanszírozási forráslehetőséget biztosít számára.

,,Sikeres Magyarországért" Önkormányzati Infrastruktúrafejlesztési Hitelprogram

A hitelprogram célja az önkormányzatok és önkormányzati társulások törvény által előírt vagy önként vállalt közfeladatainak ellátásához szükséges beruházások finanszírozása éven túli lejáratú, kedvezményes kamatozású hitel biztosításával.

Új Magyarország Önkormányzati Infrastruktúrafejlesztési Kötvényfinanszírozási Program

A program célja az önkormányzatok és önkormányzati társulások által az Új Magyarország Fejlesztési Terv (UMFT) és az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program (UMVP) keretében megvalósuló beruházások pályázati önrészének teljes körű, vagy részbeni finanszírozására kibocsátott kötvények MFB általi refinanszírozása éven túli lejáratú, kedvezményes kamatozású forrás biztosításával.

MFB Önkormányzati Infrastruktúrafejlesztési Program

A program célja az önkormányzatok önként vállalt vagy törvény által kötelezően előírt feladatainak, és az önkormányzati társulások, többcélú kistérségi társulások társulási megállapodásban meghatározott feladatainak ellátásához szükséges infrastruktúra-fejlesztő beruházások finanszírozása.

Önkormányzati Kisösszegű Hitel

A Magyar Fejlesztési Bank az MFB Önkormányzati Infrastruktúrafejlesztési Programban a legfeljebb 50 millió forint összegű közvetlen finanszírozásra vonatkozó önkormányzati hiteligényeket (Önkormányzati Kisösszegű Hitel) közvetítői hálózaton keresztül fogadja be, amennyiben az önkormányzattal szemben az MFB Zrt. összes fennálló kockázatvállalása az igényelt hitel összegével együtt sem haladja meg az 50 millió Ft-ot.

Tartalom átvétel