Agrárvállalkozások

MFB-NHP Földvásárlási Hitelprogram

A 250 milliárd forint keretösszegű hitelprogram célja a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet által a „Földet a gazdáknak!” Program keretében az állami tulajdonú földek földművesek részére történő értékesítéshez szükséges intézkedésekről szóló 1666/2015. (IX. 21.) Korm. határozat, vagy a „Földet a gazdáknak!” Program keretében az állami tulajdonú földek földművesek részére történő értékesítésének folytatásához szükséges intézkedésekről szóló 1062/2016. (II. 25.) Korm. határozat, vagy a "Földet a gazdáknak!" Program keretében az állami tulajdonú földek földművesek részére történő értékesítésének folytatásához szükséges intézkedésekről szóló 1203/2016. (IV. 18.) Korm. határozat alapján árverés útján, vagy az árveréssel érintett földrészletre vonatkozóan fennálló elővásárlási jog gyakorlásával megvásárolt földrészlet vételárának finanszírozása.

MFB Élelmiszeripari Forgóeszköz Hitelprogram 2020

A Hitelprogram célja az élelmiszeripari ágazat versenyképességének javítása érdekében forrás biztosítása az élelmiszeripari vállalkozások forgóeszköz finanszírozásának elősegítése érdekében.

MFB TÉSZ Forgóeszköz Hitelprogram 2020

A hitelprogram célja, hogy kedvezményes kamatozású forgóeszközhitelt biztosítson a zöldség-gyümölcs termelői csoportok és a véglegesen elismert termelői szervezeteknek.

MFB Agrár Forgóeszköz Hitelprogram 2020

Az MFB Agrár Forgóeszköz Hitelprogram 2020 forrást kínál a mezőgazdasági termelés versenyképességének javításához, jó minőségű termékek előállításához.

Tartalom átvétel