Refinanszírozási kölcsönszerződés-módosítási kérelem

Tisztelt Ügyfelünk!

AZ MFB Zrt. változatlan tartalommal ismét rendelkezésre bocsátja a REFINANSZÍROZÁSI KÖLCSÖNSZERZŐDÉS-MÓDOSÍTÁSI KÉRELEM (ADATLAP) elnevezésű dokumentumot.
Kérjük, hogy az MFB Zrt.-vel forintban kötött refinanszírozási szerződéseket érintő módosítási kérelem benyújtásához 2011. július 1-jétől ezt az adatlapot szíveskedjék alkalmazni!

A kitöltés közben megfogalmazódó észrevételeit, javaslatait, kérjük, szíveskedjék megküldeni az MFB Zrt. Refinanszírozási Igazgatósága részére.

Szíves közreműködését előre is köszönjük.


Kitöltés előtt, kérjük, szíveskedjék figyelmesen elolvasni a kitöltési útmutatót!

 1. A kitöltési útmutató végén található „Tovább” gomb megnyomására megnyílik a kitölthető felület.
   
 2. A hitelintézet nevétől A kölcsönszerződés összegéig minden mezőt ki kell tölteni!
   
 3. I. A szerződésmódosítás oka alatt
 • A megfelelő jelölőnégyzetre kattintva lehet a módosítandó adatot kiválasztani. (Több négyzet bekapcsolásával egyszerre több adat is módosítható.)
   
 • Ha a Kölcsönösszeg csökkentésétől a Végső felhasználó változásáig bármelyik okot megjelöli, akkor a Hatályos szerződés szerint és a Módosítás mezők mindegyikét kérjük kitölteni!
   
 • A dátumot az év/hó/nap legördülő listából választva állíthatja be. A módosítás okának indoklása mezőt minden esetben kérjük kitölteni! Erre fél gépelt oldalnyi hely áll rendelkezésre.
 1. II. Előtörlesztés, rendelkezésretartási idő, lejáratmódosítás vagy lejáratmódosítás és hitelösszeg együttes módosítása fejezetcím alatt
 • Az „igen” gomb megnyomására megnyílnak a kölcsönösszegre vonatkozó mezők.
   
 • Ebben a fejezetben adható meg A kölcsön módosított törlesztése is: az Első törlesztés dátuma és az Utolsó törlesztés dátuma a naptár segítségével kiválasztható, a Kitöltendő összeg mezőbe a tőke-törlesztőrészlet összegét kell beírni, majd kiválasztani a tőketörlesztés gyakoriságát (1, 3, 6 vagy 12 hónap). A „Mehet” gomb megnyomására törlesztőtábla generálódik, amelyben a dátum és összeg átírható. A kitöltés helyességét a táblázat Összesen sorában ellenőrizheti.
 1. III. Anyagi, műszaki összetétel, forrásösszetétel változása fejezetcím alatt
 • Az „igen” gomb megnyomására megnyílik A beruházás anyagi, műszaki összetétele és A beruházás forrásai táblázat. Akkor kérjük kitölteni, ha az első, A szerződésmódosítás oka című fejezetben az Anyagi, műszaki összetétel változása és/vagy a Forrásösszetétel változása okot bejelölte.
   
 • Az egyes sorok előtt található jelölőnégyzetbe kattintva aktiválhatja a kitölteni kívánt mezőket.
   
 • A szürke mezők összegző mezők, segítségükkel a kitöltés helyességét ellenőrizheti. Kézzel nem írhatók felül.
   
 1. A képmező végén található „Mehet” gomb megnyomására csak a kitöltött sorokat tartalmazó pdf dokumentum generálódik, amely elmenthető. Tévesztés esetén a kitölthető felületen a mező módosítható, a dokumentum ismételten létrehozható.
   
 2. A kitöltéskor felmerülő kérdéssel vagy hiba esetén, kérjük, keresse meg telefonon referens kollégánkat!
   
 3. Kérjük, a pdf dokumentumot szíveskedjék kinyomtatni, cégszerűen aláírni, és egy példányban az MFB Zrt. Refinanszírozási Igazgatóságára beküldeni!